Samtal och behandlingar

DSC_1240

 

Jag erbjuder rörelseterapi, massage och samtal/coachning. Information om behandlingen AuraTransformation™ finner du under fliken med samma namn.

 

Rörelseterapi kan vara bra för de som vill ta med kroppen i processen, och för de som känner att ”bara prata” inte hjälper. Här tar vi hjälp av kroppen för att nå kärnan av ”problemet”, släppa blockeringar och mönster, och stärka ditt inre. Kroppen är klok och har oftast själv de svar som vi söker hos andra. Många är idag dock inte i kontakt med sina kroppar och har inte lyssnat på dess signaler och budskap på flera år, vilket bland annat kan orsaka spänningar i kroppen.

Har du smärtor eller är stel i kroppen? Har du svårt att släppa taget om personer eller händelser i det förflutna? Känner du att du fastnat i gamla tankemönster? Har du varit med om något trauma eller svår händelse och har svårt att prata om det, eller känner att det inte hjälpt/hjälper att bara prata om det? Vill du komma vidare i livet? Vill du få en fri själ i en fri kropp? Boka en behandling hos mig!

En rörelseterapibehandling hos mig kostar 1200kr inkl. moms och tar ca 1,5h. Det är bra att ha löst sittande kläder, typ mjukiskläder, och gärna att man inte ätit stor måltid precis innan.

 

Lymfmassage är en mjuk och avslappnande massage, som bland annat kan hjälpa till att öka cirkulationen i kroppen och stärka immunförsvaret.  En behandling kostar 650kr inkl. moms och tar ca 1 timme. Kan även kombineras med bindvävsmassage för mer djupgående effekt.

 

Samtal/Coachning. Behöver du någon att prata med? Någon som lyssnar på dig? Ett bollplank för att sortera upp i dina tankar? Känner du att du vill ha hjälp och stöttning i att fatta beslut och göra de förändringar du vill göra i ditt liv? Då kan du boka tid hos mig. Jag hjälper dig att komma fram till vad du vill göra med ditt liv, och tillsammans lägger vi upp en handlingsplan för hur du ska kunna göra de förändringar du vill göra. Bara du kan göra den förändringen, men jag kan finnas där för att peppa, stötta och hjälpa dig framåt. Ett samtal/coachningstillfälle kostar 750kr inkl. moms och tar ca 1 timme.

 

Bokningar görs på 070-236 11 70 eller på mail info@urakraft.se

Välkommen! <3

 

flower of life