Tack och Gott Nytt År!

_20161231_2306591

Jag vill tacka alla fantastiska barn, föräldrar, klienter och kollegor för det gångna året, och önska er alla ett Gott Nytt År!

2016 har för många varit ett jobbigt år, med händelser som på olika sätt påverkat deras liv på ett tillsynes negativt sätt. Nu startar ett nytt år, och jag känner mig hoppfull inför 2017.

Förutom att fortsätta jobba med mitt företag så kommer jag att börja ett nytt jobb, flytta (inom kommunen) och starta igång några nya projekt under början av året.

Vad har du för planer för 2017? Behöver du hjälp att lägga upp en handlingsplan för de förändringar du vill göra? Boka i så fall in en tid hos mig för samtal och coachning.

Eller om du känner dig redo att ta ansvar för ditt liv, så kan AuraTransformation™ kanske vara nåt för dig. Det är en permanent och genomgripande utveckling av ditt personliga medvetande som ger dig större utstrålning, handlingskraft och intuition. AuraTransformation™ löser inte dina problem men ger dig kraft och energi att påverka din situation.  Vill du ta första steget redan nu, så kan du börja med att köpa boken ”Balans på alla plan med kristall- och indigoenergin”, som alla som vill göra en AuraTransformation™ behöver läsa. Jag säljer den och andra böcker av Anni Sennov. Välkommen att höra av dig!

Jag hoppas att du får ett fantastiskt år!

Varma nyårshälsningar

Ura Anna-Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *