Att fånga sin kreativitet

 

 

15303843_10211524041877363_63541368_o

Det är så härligt att få vara kreativ! När barnen gör något oväntat, som tex att börja ta fram stolar som stått staplade i ena hörnet (vilket de gjort under flera veckor, men barnen har tidigare inte brytt sig om dem) , så kan man fånga tillfället och göra något roligt av det. Som jag gjorde denna gång … Jag ställde ut stolarna där vi brukar dansa och lade yogamattor mellan stolarna. Sedan fick barnen ta sig från den ena sidan till den andra, på olika sätt. De fick hjälpa till att komma på fler sätt att röra sig på. Att åla sig fram, krypa, slingra sig som en orm, hoppa. snurra, dra en kompis … Ibland kröp de under startlinjen/yogamattan, och ibland hoppade de över den. Oj, vad skoj de/vi hade det!

Jag är verkligen glad att jag får möjlighet att skapa rörelseglädje med konceptet Barn i Balans® varje söndag! Tack alla barn som deltar, och tack till era föräldrar som lånar ut er en stund varje vecka! På söndag är det avslutning för den här terminen. Jag har haft en underbar höst med er! Tack än en gång! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *