Sensommar med Barn i Balans®

dsc_0575

 

Sensommaren, så underbar! Än finns sommarvärmen här på dagtid. Åh så härligt!!

I mina Barn i Balans® grupper har vi försökt behålla sommarkänslan och minnas hur det kändes att gå där på stranden, äta en glass i solskenet och känna sommarglädjen spritta inom oss. Vi tar med oss härliga minnen av bad, semester, roliga aktiviteter och varma soliga dagar, så att vi kan ta fram dessa när höstrusket och kylan börjar komma.

Med hjälp av våra flygande mattor har vi tagit oss till Afrika, mött lejon, örnar och tigrar (som åkt ända från Indien för att hälsa på oss där). Vi har åkt jorden runt för att hjälpa ett ledset barn att fösa bort alla regnmoln så att solen äntligen kan värma igen, och fjärilarna och barnet kan komma ut och dansa på ängarna. Sedan har vi dansat till glada låtar. Barnen har fått visa hur deras olika kroppsdelar rör sig när de är glada, vi har låtsats blåsa ballonger och ”badat i ballonghavet” och de äldre barnen har även fått prova på att vara lite mystiska spioner som smyger runt för att sedan få ta sin plats och visa upp för världen att ”Här är jag!” Vi har pratat om hur det kan känns i kroppen när man är glad, och barnen har fått dela med sig av sina upplevelser. Helt fantastiska beskrivningar och berättelser!

Jag är så tacksam över att jag kan jobba med detta! <3

Skulle någon vara sugen att låta sitt barn vara med, så finns det fortfarande några platser kvar i terminsgrupperna. Kontakta isåfall mig på info@urakraft.se eller sms 070-2361170

Ett svar på ”Sensommar med Barn i Balans®”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *