Glädje över förändrat beteende

DSC_0172

Det är så skönt när man kan känna en positiv beteendeförändring! När man hamnar i en situation där man tidigare brukat handla på ett sätt som man egentligen inte vill göra, men denna gång upptäcker att man handlade på ett annat sätt, som är mer önskvärt.

Just det har hänt mig ett flertal gånger de senaste veckorna.  Även om jag vet att beteendet kanske kommer tillbaka ibland, men mer och mer sällan och inte med samma intensitet, så känner jag mig så stark och stolt över mig själv!

Det är såna gånger jag är tacksam över att ha funnit AuraTransformation™. Det har verkligen hjälpt mig i processen, och gjort alla framsteg i min personliga utveckling ännu större och mer hållbar.

Jag vill tipsa om en jättebra workshop som underbara Karin Zachrisson och fantastiske Carsten Sennov håller i; Ta ledningen – Bli medveten Det är inte ett måste att ha gjort en AuraTransformation™ innan, men det kan underlätta processen precis som för mig. Fler intressanta kurser hittar du på fourelementprofile.se och mer information om AuraTransformation™ kan du läsa under Behandlingar, kurser och försäljning och på Auratransformation.se

Jag önskar dig en trevlig fortsättning på sommaren! <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *